sâmbătă, 22 decembrie 2012

A mai trecut un an cu bune si cu rele dar mai mult cu bune .  N-am reusit inca sa-mi indeplinesc visul de a vedea cerul deasupra unei alte tari insa am ramas ca intotdeauna cuminte acasa si m-am bucurat de micile fructe ale casatoriei....apropo de asta m-am saturat de strans jucarii.
Realizarile anului sunt urmatoarele: Alex a invatat tabla inmultirii (fie vorba intre noi ...mai bine decat mine) si impartirea. Mara a pornit-o pe cont propriu pe la 9 luni si pe la 1 an si 3 luni a inceput comunicarea in mod eficient. Ii place sa mearga pe tocuri, sa se balaceasca in baie cat mai mult, sa se catere, a renuntat la suzeta....jucaria preferata se rezuma la o cutie goala....cat despre mine ..n-am prea reusit sa mai fac nimic ....decat mancare, curatenie si vase ..asemeni unui robotel ....si nici scrisul nu  ma mai satisface ca alta data...cam atat deocamdata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fi un mic comentator AICI

Povestea mea - Michelle Obama

 E prea mult spus : recenzie...e mai mult o invitatie. Am spus-o si ma repet nu-mi plac cartile laudate si nici filmele din categoria asta, ...