Mananc si plang, mananc!!

Pai de vreo 4 zile citesc .... n-am mai citit cu atata patos  de mult ... romanu stie sa scrie nene, gandeste, mesteca, macina informatiile si scrie bai nene de-ti sar capacele....te face sa plangi si sa razi; sa vizualizezi... sa simti....romanu e talentat iar orele de rezumate si compuneri din generala incep sa-si gaseasca menirea...cratimele n-au fost bine intelese dar restul e magic...
Stim sa ne descarcam emotional prin scris, ne place sa fim cititi. Suntem ai dreaq de buni...la fapte insa fasaie....habar n-avem sa facem ceva....dar ne pricepem la demolari ....Jos X!!! dar care e solutia de back--up?!! ce faci mai departe?ca sa schimbi ceva trebuie sa ai piese de schimb altfel e sah.
Suntem uniti, ne fierbe sangele latin prin vene si dam apa la moara televiziunilor ..... astia-s cei mai multumiti...au materie prima....si ei se pricep la scris si la vorbit cand nu sunt obositi.
Romanu mai stie sa faca si alte lucruri in afara de scris; stie sa te fure pe fata si sa te minta, sa te manipuleze ....astia s-au facut politicieni, ei nu mai scriu ..decat foarte rar pe Facebook sau pe bani.




La revolutie, un unchi a murit impuscat in cap ...familia a plans, copiii au trait fara tata; frati-su a luat pamantu retrocedat si copiii lui si-au deschis afaceri; un alt unchi a facut bisnita la greu si s-a imbogatit, a speculat fiecare moment si s-a descurcat ca un profesionist...asta vreau sa spun...suntem impartitit in doua. Victime si hiene oportuniste ...nasol e ca dupa victime de obicei tot oportunistii ies in avantaj. Ca atunci cand leul se hraneste din lesul de antilopa. Ei na, si ce-as fi vrut sa faca!!! sa planga?!! sa fie oameni?!!!



Nu si-a dat bine Ponta demisia ca ceilalti isi si freaca mainile slinoase...bleah ..urasc clasa politica ..dar nu pot sa ma decid intre popi si politicieni ...pe care-i urasc mai mult ...A da, si detest pana la voma asta cu biserica = Dumnezeu.

Mai e teoria conspiratiei pe care n-o cred ..desi timpul a demonstrat-o ca asa ar trebui sa facm, sa cred.

Vad la stiri (stiu ca mint) medici mandri ca sunt eroi si ca se ocupa bine de caz, pompierii au venit la timp, la fel si salvarile.....toti dobitocii cred...in online adevarul iese la iveala ...primii pompieri nu aveau oxigen in butelii; la 112 abia s-a inteles mesajul ( ati sunat vreodata la 112 in miez de noapte?...eu da..si pana mi-a facut legatura cu Politia puteam sa mor de zece ori)...si cate si mai cate pe care nu am eu dreptul sa le reproduc.
Desi stiu ca in spital ti se spune sa-ti iei pansament si agocalmin caci ei nu au....si ma doare caci avem bani de Catedrala Neamului la care se lucreaza zi si noapte. Stiu ca un medic de familie nu e in stare sa faca o injectie sau sa dea un print.
Nu inteleg de ce Catedrala Neamului trebuie sa eclipseze Casa Poporului, nu inteleg de ce trebuie sa aiba atatea nivele..nu vreau sa ma gandesc la costuri...si la ce s-ar fi putut face cu banii astia...numai imbracamintea de o zi a Patriarhului costa cat alocatia pe un an a unui copil...deci despre ce vorbim?!!! ca am si uitat.
Eu cred ca nu sunt roman...nu ma pricep nici la scris, nici la furat si nici la pupat moaste ....cine stie cum m-am ratacit aici?!

Pe mine ma doare in c8r daca la guvernare e Ponta, mama sau chiar Stefan cel Mare...eu vreau legi usor de inteles si de aplicat; vreau amenzi si asumarea responsabilitatii.

Pe mine ma doare in c8t daca la puscarie intra Udrea, Vanghelie sau Becali eu vreau ca averile lor sa fie confiscate pana la rudele de gradu 3 si din bani sa facem ceva, sa investim in sanatate, educatie si ziua de maine.

Pe mine ma  doare in p8888 de Catedrale, biserici si moaste eu vreau sa am un loc in care sa ma rog ..pot s-o fac oricand si oriunde ...nu-mi trebuie nici lumanari si nici batic brodat cu fir de aur pe cap ...ca asa se face.

Ma doare la basca de Subiect  ma intereseaza Complementul Direct ca tot avem programe si invatamant de kkt, copii impartiti in olimpici (10 %) si muritori de foame (90%). Toti ne vedem copiii studenti la Londra sau Paris...intr-un fel sau altul vrem sa fugim.

Romania e o tara de basm, doar aici poti avea o diploma de bac sau facultate in trei zile si trei nopti, doar aici poti sa faci bani din smecherie, sa-l pacalesti pe politist cu o bancnota, sa mergi pe contrasens, sa te doara mintea cand ai nevoie de o autorizatie; sa semnezi ca primaru pe actele de angajare.

 Coruptia e in noi, cum o rupem?!




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

ALFABETUL CU NUME - poezie