LUMEA MEA Varianta 0:0

 Imi place sa cred ca exista lumi paralele si ca asta in care traiesc si scriu acum este doar o varianta..nu cea mai buna dar printre cele mai neutre.


Lumea mea e rasista, judeca oamenii dupa culoarea pielii si nu numai . Din pacate negrii au fost exploatati ca sclavi, la fel si tiganii doar pentru ca erau de alta culoare si nu neaparat mai slabi. Dimpotriva timpul o dovedeste in toate sporturile de azi ca negrii sunt printre cei mai puternici, superiori din multe puncte de vedere albilor insa cu setarile putin defazate din cauza generatiilor anterioare. Din acest punct de vedere sunt ok ..caci m-am nascut cu o piele alba ...si asta poate ca e singurul meu atu in lumea asta ..sa-i spunem Varianta 0: 0 pentru ca e neutra si pentru ca e aici. de aici pot porni o mie de alte variante...un infinit as spune.

Lumea asta e misogina, tot un fel de rasism dar contra femeilor, sexul slab sau frumos cum ar spune unii. Multi neaga ca ar exista asa ceva. Nu toti sunt misogini dar.... Orice barbat intr-o functie de putere incearca sa profite de o fata frumoasa pe care de multe ori o propulseaza, alteori o minte si in anumite cazuri  fericite formeaza o familie.  Femeile destepte stiu sa foloseasca acest dezavantaj intr-un avantaj, poate ca nu intotdeauna constient si poate ca de multe ori e doar noroc. Sunt multe cazuri in care ea ajunge sefa doar pentru ca el a fost seful ei la un moment dat sau ea publica o carte de succes doar pentru ca el e editor sau detine o editura. Oamenii din show-biz de exemplu sunt mult mai  de  succes atunci cand formeaza cupluri, e normal sa se ajute intre ei insa o femeie care n-are sprijinul unui barbat intr-o companie, intr-un teatru, intr- o sedinta de guvern trebuie sa fie un fel de wonder-woman. M-a dezamagit intotdeauna bucuria barbatilor la ,, vom avea un baietel!!!" fata de dezamagirea misogina  de ,,e fetita" un barbat care gandeste asa e misogin din start. N-as sta nici 5 minute intr-o relatie cu un astfel de om. Copilul nu este un trofeu, sexul lui nici atat si acestor tipi as dori sa le spun atat ,,MA-TA  E FEMEIE!"

Discriminarea sexuala a fost putin echilibrata de homosexualitate, desi e o deviatie de la normal si probabil o normalitate in ,,lumea varianta 6457".

Dicriminarea religioasa. Oare e o coincidenta sa ma gandesc la religie imediat dupa homosexualitate?!!! Traiesc intr-o lume bolnava de credinta ....in zei, in sfinti sau intr-unul Dumnezeu care de fapt e trei ( Dumnezeu, Isus si Sfantul Duh), 3 planuri: energetic, fizic si spiritual. Chiar daca religia incearca sa uneasca, ea de fapt minte si din pacate uneste omenirea doar in prostie si credulitate. Cred in Dumnezeu ca forta suprema, energie, putere ... si cred cu toata fiinta mea. In copilarie am avut un vis atat de real cu Isus incat n-am sa ma pot dezice niciodata de existenta unei puteri divine insa nu cred in bazaconii, chiar daca bazaconiile au fost inventate pentru a tine oamenii in frau. ,,Nu ucide!" , ,,Nu fura!" chestii de baza in utilizarea civiliziatiei. Manual de utilizare varianta 10...bine ..aplicabil de sute de ani doar fraierilor.

Lumea mea crede de fapt in zeul Ban si zeul Putere. Linistea nu mai e de multa vreme esentiala. Din cauza foamei de bani si putere lumea in care traiesc se autodistruge prin razboaie pe toate planurile. Revolutiile au rasturant regimuri si totul s-a transformat in ,,Unde-i revolverul" ( daca nu stiti despre ce vorbesc dati naibii un search pe google ca acum aveti toti net si telefoane, nu trebuie sa va duceti la vreo biblioteca k sa aflati ceva) ( da si acum judecati-ma: unii pentru ,,k" si altii pentru cacaofonie) _ sper ca  va simtiti mai bine acum, eu sigur ma simt mai binre.  Razboiul pentru teritoriu, instinct animalic nu s-a domolit nici dupa 2000 de ani de ,,civilizatie" Acest razboi porneste de la nivel de vecini ( de orice fel) casa, spatiu de lucru, tara, parcare.s.a.m.d.; fratii exerseaza cel mai bine posesia . Limitele au fost intotdeauna fortate de cel care s-a crezut ,,mai puternic" la un moment dat, puternicul a invadat intodeauna fara sa se gandeasca la consecinte si probabil ca nu se poate ca in varianta 0 a lumilor sa existe doar fluturi albastri si floricele roz, iubire si inimioare. Echilibru, impacare, intelegere.

Si totusi cred ca cel mai inalt nivel al acestei lumi este si cel mai simplu.  O forma fara razboi, limitari, urgente, bani. Oare cei din nivelul asta se plictisesc cel mai tare? sau pur si simplu sunt la un nivel de echilibru in care ,, trebuie sa" nu exista. 

Inainte de final nu pot sa ma gandesc la varianta EU dinr-o alta lume paralela care n-are pur si simplu despre ce sa scrie, nu are motive de suparare, enervare ... cam asa ca in discursul ala de final ..din biserica cand preotul prezice sufletului ca va merge intr-un loc cu verdeata...da ce ba... noi suntem erbivori?!!!




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

ALFABETUL CU NUME - poezie