vineri, 6 februarie 2015

A doua luna din 2015

Azi n-am prea multe de zis, doar ca luna februarie a fost intotdeaua pentru mine o luna stearsa...aproape  invizibila...Poate ca e prea scurta sau poate ca n-a fost nicidata semnata de vreun eveniment important pentru mine.
In plus e luna aia cea mai scurta dar care pare cea mai lunga caci astept sa plece iarna si sa vine repede, repede primavara ...
Fetele au fost in vacanta, o vacanta plictisitoare dar scurta in care nici mami si nici tati nu au fost acasa ...in plus planurile facute inca din Decembrie cu weekendul prelungit la Rasnov au picat brusc dar nu asta a fost cel mai rau lucru.

Intre un proiect plictisitor si o tema grea si imposibila la mate, intre certuri cu buni pentru neascultare si refuzarea strangerii de jucarii...intre miercaili si harjoneli pe langa sora ei ...Anei ii place sa deseneze...dar nu la scoala ...la pictura face doar bazaconii ...ci acasa...si nu impus ci doar tema la alegere...in special personaje.
Desenul acesta mi-a placut cel mai mult, si o felicit pentru realizare.

Acestea fiind spuse ...cred dar nu promit ca o sa mai scriu prin martie.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fi un mic comentator AICI

Povestea mea - Michelle Obama

 E prea mult spus : recenzie...e mai mult o invitatie. Am spus-o si ma repet nu-mi plac cartile laudate si nici filmele din categoria asta, ...