marți, 25 decembrie 2018

Craciun 2018

Recunosc eu l -am asteptat pentru zilele libere, copiii pentru cadouri, mama pentru mesele copioase la care e maestra....
Cam asta e Craciunul azi, pentru unii e dezlegare la vin, pentru altii e motiv de poze misto la studio iar altii comemoreaza cei 29 de ani de cand cineva drag a fost ucis in revolutie. Acum dupa 29 de ani s-a descoperit criminalul si va fi mort de alti 2 de ani pana se va afla adevarul adevarat. Timpulne-a cernut si ne-a transformat in consumeristi atroce avizi de cadouri si manacare....eu de Craciun stau inevitabil in familie si povestesc de bunici...care nu mai sunt de mult fizic dar ii port in inima cat voi trai si de Craciun renasc amintirile cu ei.
Nasterea lui Isus a devenit Steaua sus rasare si cati bani am facut azi...mai trece un an ...mereu mai bun decat precedentul....si sper sa mai treaca multi.
La partea practica pot sa spun ca anul asta copiii au primit doar cate un cadou de la Mosul...oare nu e mai mult decat suficient?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fi un mic comentator AICI

Povestea mea - Michelle Obama

 E prea mult spus : recenzie...e mai mult o invitatie. Am spus-o si ma repet nu-mi plac cartile laudate si nici filmele din categoria asta, ...