miercuri, 24 iulie 2013

Maraton fara finalizare

Uneori suntem  atat de bulversati .....si ne simtim atat de mici alteori avem impresia ca suntem cei mai puternici si ca nimic nu ne poate sta in cale.
Eu una trec asa de usor de la extaz la agonie incat am impresia ca totul se clatina. Si chiar asa e ..un singur moment..un cuvant, o adiere te poate schimba poate pentru toata viata. Cand vad oameni puternici care in lupta cu boala isi pierd speranta ma sperii si nu-i mai recunosc. Cand vad ca lumea asta alearga nebuna dupa himere si ma regasesc in multime alergand, transpirand si intrebandu-ma ,,ce caut eu aici?,, norocul meu e ca nu am rabdare si ma opresc din cand in cand sa admir peisajul si sa-i multumesc divinitatii pentru momentul scurt dar fericit; dar aproape mereu vine un alt vartej care ma impinge sa alerg mai tare si mai tare spre nicaieri iar uneori ma opresc doar ca sa-i invidiez pe cei de pe primele locuri si apoi sa pornesc mai cu putere spre ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fi un mic comentator AICI

Povestea mea - Michelle Obama

 E prea mult spus : recenzie...e mai mult o invitatie. Am spus-o si ma repet nu-mi plac cartile laudate si nici filmele din categoria asta, ...