luni, 8 mai 2017

Rai sau Iad?

Ultima povestire mi-a deschis ochii pentru a mia oara asupra lucrurilor pe care le stiam deja.
Preluarea este dintr-o revista Itsy Bitsy.

Un copil isi dorea foarte mult sa afle cum este raiul si cum este iadul. Intr-o noapte in visul sau a venit un inger care l-a luat sub aripa lui si l-a dus intr-o incapere in care erau multi oameni asezati in jurul unei mese pline cu bunatati , toate bune si frumoase insa de mainile lor erau legate niste linguri foarte lungi astfel incat oamenii cu pricina nu reuseau sa se hranesca si erau tot timpul suparati si infometati.
- Acesta este iadul! i-a spus ingerul copilului, apoi au plecat mai departe.
Au ajuns intr-o incapere aproape identica cu oameni asezati in jurul unei mese pline cu mancaruri deosebite insa oamenii erau foarte fericiti...satui si veseli,vorbeau relaxat unii cu ceilalti
 - Cum asa? a intrebat copilul
- Au aceeasi mancare si aceleasi linguri lungi legate de maini, totusi oamenii acestia sunt fericiti, desi au aceleasi conditii ca si oamenii din cealalta camera.
- Da, raspunse ingerul, pentru ca acesti oameni stiu sa se hraneasca unii pe ceilalti si astfel au grija unii de altii, se hranesc si se veselesc impreuna. Acesta este RAIUL.

Rai sau Iad? totul depinde de tine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fi un mic comentator AICI

Povestea mea - Michelle Obama

 E prea mult spus : recenzie...e mai mult o invitatie. Am spus-o si ma repet nu-mi plac cartile laudate si nici filmele din categoria asta, ...