Despre noi

De multe ori am avut intentia sa scriu o carte, o carte asa ca la carte cu personaje principale, cu dialog si intrigi; cu inceput, cuprins si incheiere, prin paduri , pe malul marii si neaparat o scena sexi spre porno ca sa atraga cititori  si sa devin celebra dar nu foarte celebra asa cat sa-mi permit sa nu-mi cumpar eu toate cartile editate ca sa le fac mai apoi cadou la prieteni.
Am inceput multe, am creat si cateva dialoguri, cand le-am citit mi s-au parut de toata jena...in plus niciodata n-am gasit un titlu bun. De obicei ne ghidam dupa titlu ca dupa un ambalaj frumos...titlul face cartea de multe ori. Numele personajelor o alta etapa dificila, sa nu fie simplu si nici complicat si neaparat un nume ce nu poate fi gasit in realitatea proprie ca nu te lasi influentat,
Asa ma gandeam eu sa ies din mediocritate....dar mediocritatea e ca un nisip miscator, cu cat te zbati mai mult cu atat mai tare te adancesti. Asa ca pana una alta m-am ingropat de vie intr-un birou si mi-am ucis si ultima farama de creativitate....tot ce-mi permit e sa privesc geamul din cand in cand si sa nu-mi dau seama cand trece timpul. Dar din cand in cand ma zbat sa ies din mediocru si cu cat ma zbat mai tare cu atat mai mult constientizez unde ma aflu...si citesc..citesc mult si raman cu putin ...cel mai grav e cand vad ca mai e cate unul care si-a permis sa scrie cam ce si cum gandesc eu.... ...si atunci ma luminez...ce bine ca n-am scris ..as fi fost celebra pentru plagiat ...sau poate as fi ajuns o prim-ministra-ntr-o tara de.......imi scapa cuvantul :)





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

ALFABETUL CU NUME - poezie