ART SAFARI - RECOMANDARE- NU CATEGORIC

 Am vizitat editia ,,Love edition" dar sincer nu as mai vizita niciodata acest muzeu si nicio editie oricat de renumita ar fi aceasta. Mi s-a confirmat din nou ca ,,la pomul ladudat nu trebuie sa te duci cu sacul".

Am achizitionat bietul cu 50% mai ieftin online, am crezut ca fac o afacere dar mi-am luat o mare teapa.


Mi-au placut picturile si operele dlui Alin Gheoghiu dar nu mai mult decat o expozitie de pictura.


Gradini Suspendate





























Inger 



















Cel mai mult mi-a placut acest bibliotecar... ingieniozitatea in care sunt asezate cartile








Au mai fost apoi sculpturile fam. Storck pe care eu personal eu ii admir foarte mult....o chestie extrem de subiectiva.






Au urmat niste fotografii cu Henric al VIII lea si Anne Boleyn, Hary si Megan, Mick  Jagger si gagicile sale topless, printul Philip si regina Elisabeta....culmea si Lady Di cu Charles * mare poveste LOVE EDITION. Fotografiile astea le poti vedea pe net cand vrei si cum vrei.


















Am incercat sa scot i fata ce a fost frumos ...cu greu..credeti-ma .. eram deja dezamagita si tot speram la ceva... un uau.... ceva care sa-mi merite banii si timpul... reclama... ceva ... cat de mic....si am sperat pana in ultima clipa

Am crezut ca daca o duc pe fii-mea la expozitia zombi ..poate, poate o sa mai vrea la vreun muzeu ..dar... a fost un mare kitch si o porcarie la nivel MEGALITIC. Au fost ,,opere" pe care nu le-am putut fotografia... pornografice... si in timp ce ma intrebam daca sunt o snoaba depasita de arta contemporana un alt vizitator ratacit si cu fata de intelectual m- a edificat sustinandu-mi ideea de ,, o porcarie...nu stiu astia ce sa mai inventeze ca sa ne ia banii"
























NO WAY



Apogeul e ca iesirea din muzeu se face printr-o librarie...PE BUNE???!!! poate, poate te lipesti de vreo porcarie la SUPER PRET.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

ALFABETUL CU NUME - poezie