Cheile Zanoagei 2023 #Romania pitoreasca 2023

 Cu plecare din Zanoaga de langa camping, acest traseu a fost unul plin de surprize. Traseul ofera peisaje unice si conexiune cu natura ...

Ni s-a spus ca traseul este unul usor si aproape regretam ca nu am luat si copiii cu noi. Insa mie nu mi s-a parut chiar atat de usor :)

Din pacate multi turisti arunca ambalajele pe traseu :)..pacat ! 













Traseul ofera peisaje de vis ...doar  daca  te opresti din cand in cand din graba catre destinatie.






















La capatul traseului descoperim  Lacul si barajul Scropoasa cu un peisaj de vis si o apa  superba. Pozele ies ceva mai bine decat o reda realitatea.




















Pentru pozele de mai jos ne-am abatut putin de la traseu si am trecut de niste lanturi ...insa a meritat riscul. De obicei sunt estrem de precauta si respect toate regulile...insa prea multi turisti veneau incantati pe sub lanturile de ingradire.






In alte 10 minute puteti descoperi cele 7 Izvoare, mergeti usor pe langa cascada si veti descoperi cascada..aici va puteti incarca sticla cu apa sau daca sunteti puternici puteti lua un bidon...caci la intoarecere..........SE URCA  bro











La intoarcere se urca ... abia acum se vede rezistenta....pe mine m-a ajutat niste zahar cu paine udata cu apa de izvor.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

ALFABETUL CU NUME - poezie