vineri, 11 aprilie 2014

Dimineata
Nu pricep cum se face ca ...in vacante si zile libere copii mei se trezesc devreme, de cand. In schimb in zilele de lucru trag de ele ca de cai ..... Si cum mai trag , si ma enervez ca nu vor sa se spele pe dinti sau nu vor ceai vor cereale si in cele 2 minute si jumatate in care ma imbrac si uneori ma si pieptan, ele adorm la loc pe unde apuca. Dar daca e Sambata sau vacanta ne trezim fara probleme cu noaptea-n cap.
Mai jos am o prezentare cu o dimineata obisnuita de-a Marei care se desparte cu greu de pat ...cam la fel de greu cum s-a despartit de joaca cu o seara inainte. Apoi o mica parte cu drumul spre gradi, portiunea de borduri unde am un moment de respiro. Adica ma odihnesc dupa un lung carat in brate si in carca.
Pe portiunea asta avem timp si suflu sa cantam chiar si un cantecel.
Am o poza si cu A. dimineata...cand in timp ce doarme ... isi mananca cerealele..dar o pastrez pentru vreun casting la filmele de groaza.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fi un mic comentator AICI

Povestea mea - Michelle Obama

 E prea mult spus : recenzie...e mai mult o invitatie. Am spus-o si ma repet nu-mi plac cartile laudate si nici filmele din categoria asta, ...