luni, 13 aprilie 2015

Activitati de Pasti 2015

O sa va aratam o parte din ceea ce am facut noi.

Am mai reciclat inca o data invitatia la nunta a Oanei :)..ne-a placut asa de mult cartonul si modelul incat ne-a inspirat mereu.


Am pictat achizitiile de la Irina Marin.Am incercat sa facem aceste ornamente, dar copii mei nu au avut rabdare sa se usuce complet si M. s-a distrat cel mai tare spargand baloanele.
 Dupa bataia de cap cu doi copii greu de adus pe acelasi drum, m-am relaxat si eu pictand aceasta rama foto.Felicitarea facuta de A. vineri la scoala, a iesit foarte frumoasa si-mi place muuult.Da, da, si o cutiuta rezolvata cu tehnica servetelului ...trebuia sa devina cosulet de pasti dar a ramas asa un suportel de oua pictate si creioanele de ceara
Aici am vopsit/colorat oua cu creioane colorate ...am uitat insa sa-mi iau magneziul inainte....ouale trebuie sa fie fierbinti ca ceara sa se topeasca iar copilul (in cazul meu 2) trebuie struniti sa nu atinga oul cu mana.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fi un mic comentator AICI

Povestea mea - Michelle Obama

 E prea mult spus : recenzie...e mai mult o invitatie. Am spus-o si ma repet nu-mi plac cartile laudate si nici filmele din categoria asta, ...