04.06.2014 - 18 ani

Iunie e o LUNA plina, sper sa ramana asa ...doar aniversari ..sa ramana macar luna asta din an nepatata.
Incepand cu 22 mai ...telefonez de La multi ani aproape zilnic. Pe 21 mancam tort, pe 27 la fel.... apoi pe 1 Iunie sarbatorim copilul/ copii si n ani de cand ne-am capatuit cu un act de la primarie.
Pe 4 sarbatorim 2 ...pe 7 mezinul .

In weekend am fost la un super eveniment desprecopii.com, apoi la concursul Marei de la gradi in Afi Palace ( chiar de ziua dnei Ileana).
Asa ca ...ai mei copii au intrat in saptamana obositi,Mara a racit cu tenta de bronsiolita, Ana a avut un eveniment neplacut la scoala....si dupa o zi si o noapte agitata si fara somn,,plina de tusigaiuri, siropuri si altele am ajuns la serviciu unde am avut o zi minunata,,, sau o parte din ea ....pentru asta le multumesc colegilor caci mi-au creat o atmosfera de sarbatoare...desi pt mine era o zi aproape obisnuita.

Mai povestesc maine...caci acum am doi copii care ma tin de vorba, o chiuveta plina de vase, o camera plina de jucarii si o baie ravasita.


De ce 18 ????.... tortul fiind mic am pus lumanarelele simbolic 3 si inca 4 pt mine; 3 si inca 8 pt tati dsi uite asa un observator le-a numarat si a observat ca sunt 18  :)) ; la anul facem 20 :D



Si ca sa nu uit ...am aflat ca sunt oameni care tin la mine chiar daca nu-mi arata asta, ba dimpotriva. Mi-am dat seama ca oamenii de langa mine ma apreciaza doar ca au si asteptari de la mine, pe care nu le indeplinesc mereu. Sper ca la urmatoarea faza depresiva sa recitesc si fraza asta. 

Comentarii

  1. Impreuna ati ajuns la majorat!!

    Hai la multi ani sa traiesti, sa fii fericita si fiecare zi sa fie la fel de "obisnuita" ca cea de 4.06.2014!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da multumim ... mi-ar placea sa fie toate zilele ca cea de ieri doar la serviciu =))))))
    caci acasa ...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comment or no comment?

Postări populare de pe acest blog

ALFABETUL CU NUME - poezie