Implinirea - sylvia day

Da, fix dupa un an de la citirea primelor doua volume mi-am facut curaj si pentru Implinirea.
E curios cum un roman de maniera asta se citeste parca singur si -ti aminteste si primele volume ca prin vis. Da..e un roman in care n-am gandit nicio fraza de doua ori si tot ce mi s-a pus la incercare a fost imaginatia; caci unele imagini sunt atat de porno incat nu ai cum sa nu le vizualizezi..doar daca ai mintea oarba.
Povestea in sine e superba, o poveste de dragoste pe care si-o doreste orice femeie..cartea insa este mult prea simpla dar poate fi servita ca un desert delicios pentru creier.

Volumul poate fi descarcat de aici http://www16.zippyshare.com/v/37250863/file.html; si probabil mai sunt o multime de linkuri de unde se poate descarca...eu insa prefer hartia...palpabilul ca sa zic asa.
Mi-as fi dorit sa citesc cartea pe o perioada mai lunga , caci sunt indragostita de Gideon Cross, probabil ca este ,,idolul la femei"..plin de bani, succes, frumos, elegant, bine facut, atent, educat, si ....foarte ...foarte bun la anumite lucruri...care lucruri? si cum? nu ramane decat sa dati voi acest desert creierelor voastre.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

ALFABETUL CU NUME - poezie