Pe scurt

Pentru ca asta este un jurnal pentru si despre mine si fetele mele trebuie sa adaug  cam ce s-a mai intamplat in ultima vreme.
Deoarece laptopul e in greva n-am mai reusit sa pun poze cu activitati si excursii.
Asadarin ultima vreme am mers la Brasov unde am urcat cu telecabina ( fetele pentru prima oara) asadar suntem pregatiti pentru la vara cand avem de gand sa vedem Babele si Sfinxul.
Am hranit cu drag si placere porumbeii din Piata Sfatului, am vazut si am mers pe cea mai ingusta strada din Europa, Strada Sforii. Abia astept sa pun si pozele. Alex a facut si ea o multime de fotografii cu noua achizitie.
Am mers in Sinaia si am vizitat castelul doar pe dinafara, coada de la casa de bilete era interminabila.
Mi-a placut ca o multime de turisti straini ne vizitau castelul, desi l-am mai vazut de data asta am fost mai aproape de Regi si regine intrucat ma aflu in citirea unei carti scrise de Regina Maria. Este prima data in viata cand recitesc fiecare paragraf de trei ori si desi a trecut o luna de cand am deschis cartea..n-am terminat nici macar un sfert. Dar sper sa am timp sa vorbesc despre asta intr-o alta postare.
Ii promisesem Marei ca-i aratam castelul si i-a placut dupa ce a strigat-o pe regina de cateva ori fara un raspuns ...a vrut sa mergem acasa.
Am fost la Mitropolie, unde am promis sa revenim.
Am fost la zoo, unde animalele si de o parte si de alta a gratiilor nu mi-au parut interesante, desi cele din afara gratiilor erau foarte numeroase si obositoare.
Mi-am gasit melodia preferata, nu ca o cautam ...dar imi plac atat de multe melodii inca nu puteam pune una mai presus de cealalta si nici nu le puteam clasifica in majoritatea cazurilor din cauza genului de exemplu: Metallica ,, The day that never comes" cu Tudor Gheorghe << Au facut copii nostri dinti">> si o interminabila lista de preferinte contradictorii. De data asta am gasit una, EA, melodia care e in varful tuturor preferintelor mele: May it be - Enya parca e cantata de ingeri.
De aseara am convocat sezatoarea de citit astfel cele trei maimute : de fapt un cal, o maimuta si un iepuras ne asezam in pat cu cate o carte:
Calul citeste " Poveste unui omulet din clasa a 4a" - castigata in urma unui articol scris pe ,, ceimici.ro", Maimuta - Capitole tarzii - Regina Maria iar Calul citeste ,, Cifre"
Aaaa.... si mai e ceva .... am ajuns la concluzia ca decat sa stau in weekend de teme si curatenii mai bine iesim .... nimeni nu stie cat timp rezista ordinea la mine in casa ... o zi de munca si 15 minute de curatenie.

cam atat din viata mea pe scurt.... voi incerca sa gasesc timp pentru a dezvolta fiecare capitol in parte si cu poze pe unde este cazul.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Comment or no comment?

Postări populare de pe acest blog

ALFABETUL CU NUME - poezie