Atitudinea este totul - Jeff Keller

 Un must read - pentru Dezvoltarea personala. O carte usor de citit si foarte interesanta. 

Desi intr-un interviu de angajare am spus ca totul tine de atitudine, privirea din ochii Hr-ului s-au incrucisat putin...nu era pregatita pentru mentalitatea mea, din pacate sunt putine persoane pregatite pentru asta.

Cel mai important lucru pe care l-am ineles eu din aceasta carte e ca daca nu parasesti zona de confort nu evoluezi. Cu cat iti invingi mai mult frica/ chiar teroarea cu atat atingi zona de confort mai repede. - de fapt de asta aveam eu nevoie .


Lucrurile vin oricum spre tine iar tot ce conteaza e reactia ta.

Cartea se leaga foarte bine cu ,, Esti ceea ce gandesti" ( Dyer) si cu Totul e vibratie (# Vex King)

Pe scurt, mi-a placut, o recomand!



"Cat despre mine, atunci cand cineva ma intreaba "Ce mai faci?", de obicei raspund "Grozav!" Acest raspuns proiecteaza o atitudine pozitiva asupra celeilalte persoane si pe masura ce il repet ma simt din ce in ce mai grozav! 

Alatura-te grupului pozitiv! Ai avut ocazia sa revezi cateva raspunsuri tipice pentru fiecare categorie - negative, mediocre si pozitive. Tu pe care dintre ele le folosesti cel mai des? Ce raspunsuri folosesc prietenii si persoanele din familia ta? 
Daca te afli printre cei care dau raspunsuri negative sau mediocre, iti sugerez sa incerci imediat sa iti revizuiesti replicile si sa te alaturi grupului pozitiv. Motivele sunt evidente. Cand esti intrebat "Ce mai faci?" si spui "Groaznic" sau "Nu prea rau", fiziologia iti este afectata negativ. Ai tendinta sa-ti lasi umerii si capul in jos, avand o infatisare abatuta. 
Ce crezi ca se intampla cu emotiile tale? Te simti mai bine dupa ce ai spus ca iti merge ingrozitor? Desigur ca nu. Te simti chiar si mai napastuit, pentru ca gandurile si cuvintele negative genereaza sentimente negative si, intr-un final, rezultate negative. 
Numai de tine depinde sa-ti schimbi acest mod de a reactiona.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

ALFABETUL CU NUME - poezie