miercuri, 25 martie 2015

Aspiratorul Philips si confetti

Intro frumoasa zi de Martie am primit spre testare  un Aspirator performer cu sac, mai exact modelul FC8726/09; initial am fost dezamagita pentru ca urasc sacii de aspirator...plini de praf...insa acesta este de unica folosinta cu o capacitate de 5 l....asadar am inceput studierea instructiunilor si pachetului din dotare.

Mi-a placut in mod deosebit peria cu ajutorul careia mi-am curatat laptopul de praf, apoi orga copilului si chiar praful din carti si de pe tablouri (n-am multe ...vreo doua icoane)

In cutia primita de la buzzstore am primit si un kit de murdarire, serios?; am doi copii de ce as avea nevoie de un astfel de kit cand am plastelina lipita pe mocheta si inevitabil pe ciorapi; sclipici de toate culorile, bilute, hatriute albr si colorate, varfuri de creion si multe altele ...sa nu va treaca prin cap cum ca as face curat o data pe luna incat se strang atatea. Habar n-aveti ce pot face doua fete cucuiete.
In fine mezina n-a rezistat si a luat punga de confetti...au facut o adevarata petrecere incat la final ne venea sa le punem aspiratorul si pe par si pe pantaloni. Cand a intrat tati in casa a fost de-a dreptul socat.
Apoi cand a aspirat a mai avut un soc. Mezina plangea si suspina caci nu mai ramanea nimic in urma aspiratorului.
Asa cum bine se poate vedea din imaginile de mai jos.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fi un mic comentator AICI

Povestea mea - Michelle Obama

 E prea mult spus : recenzie...e mai mult o invitatie. Am spus-o si ma repet nu-mi plac cartile laudate si nici filmele din categoria asta, ...