Galaxia a 6a - visele au limite?



Evoluam si mereu cautam mai bun, mai mare, mai puternic si mai frumos.
Cand pornesti in viata de la bicicleta si avansezi la un 4x4 inseamna  ca ai evoluat.

 


Cand imi aduc aminte fericirea bunicii citindu-mi telegrama prin care eram anuntate ca mai am o sora si de asemenea plimbarea saptamanala catre posta din sat pentru ca centralista sa ne faca legatura la Bucuresti cu mama....cand imi aduc aminte de toate astea imi dau seama ca am pornit din Neandertaul comunicatiilor si am ajuns intr-o alta Galaxie.
Insa pe vremea aceea savuram mai mult comunicarea si cuvintele decat gadgetul in plus plimbarea aceea prin care traversam jumatate de sat indiferent de vreme facea toti banii/
Imagini pentru telefon cu roata
Nu e un secret faptul ca in zilele noastre fiecare dintre noi se muleaza pe produsele unei anumite firme, nu ca am fi fitzoshi dar  cand vine vorba de tehnologie si de calitatea orelor petrecute in propria pestera iti doresti ce-i mai bun de la televizor HD, led, curbat cu diagonala 1000 pana la statia de calcat vertical, puternic si aromat, masina de spalat silentioasa si cu design de racheta.... etc.
Televizor Smart LED Samsung, Curbat, 163 cm, 65HU7100, Ultra HD 4K
In materie de telefoane de asemenea iti creezi o personalitate. Eu am incercat cateva variante de ...smartphone- uri si tablete si pe departe le prefer pe cele de la Samsung. Poate e vorba de sistemul de operare, de look de putere..pixeli, meniu,  vraji sau mama zmeilor stie ce..nu stiu despre ce este vorba stiu doar ca sunt fan Samsung, La fel ca atunci cand te indragostesti in adolescenta de unu si nu poti sa-ti explici neam de ce iti place personajul..

Momentan folosesc o marca romaneasca de smartphone si imi plang in fiecare zi Samsungul Galaxy Young sarutat de valurile marii intr-un moment de neatentie....dar care asemeni unui partener adevarat ma ajuta din cand in cand ca telefon de rezerva in momentele in care Duo simul meu incet si plin de bube ma face cu nervii creierului mic si cedez.
SM-G920F Faţă NegruAcum platesc pretul neatentiei dar nimeni nu ma poate impiedica sa nu visez la un Samsung Galaxy S6 (pacat ca worksopul s-a terminat si am ratat sansa)
M-am indragostit iremediabil de design  dupa ce am citit un review despre el aici

camera foto de 16 MP?! ce as vrea mai mult?? Android si Meniul meu peferat







 Dar varianta edge m-a dat pe spate,, cu un ecran curbat si un aspect WOW. Dupa ce l-am vazut m-am dat imediat pe speechless mode.
Nu stiu ce sa spun  dar cred ca evoluam mult prea repede.
Nu se poate oameni buni sa o luam putin mai lent cu evolutia?? pe bune ...cu ajuns telefoanele muuuult mai destepte decat mine si ele nici macar nu au facut o scoala ceva....


Galaxy-S6-Edge


Sa va mai vorbesc de TV-ul curbat???
Si visele au o limita!!

Va las cu imaginile de mai jos ... se citesc simplu...SAMSUNG  sau pana unde poate merge imaginatia tehnologica!!!

Imagini pentru telefon curbat samsungImagini pentru telefon curbat samsungImagini pentru telefon curbat samsung Imagini pentru telefon curbat samsung


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

ALFABETUL CU NUME - poezie